Η Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία πινγκ-πονγκ σε όλους. Για να το επιτύχει αυτό, η Cornilleau αναπτύσσει προϊόντα με τα υψηλότερα πρότυπα, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των επαγγελματιών παικτών, των στρατηγικών συνεργατών και της ειδικής ομάδας μας για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων μας.Καινοτόμος Κατανομή Τεχνογνωσίας:

le bonhomme micheloin et une perosne entrain de regarder une raquette de ping pong

Η Cornilleau είναι μια κορυφαία μάρκα στην παγκόσμια αγορά λόγω των υψηλής ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων με ξεχωριστό σχεδιασμό. Από την ανάπτυξη της επιφάνειας παιχνιδιού με ρητίνη (που επιτρέπει το πινγκ-πονγκ να παίζεται σε εξωτερικούς χώρους) έως την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έννοια «Compact Technology» και το σύστημα ασφαλείας «DSI», η Cornilleau ανέβασε την εργονομία, την ασφάλεια και το σχεδιασμό των τραπεζιών μπλουζα.

Όλα τα τραπέζια Cornilleau αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία στο χωριό Bonneuil-les-Eaux, Picardy, της οικογένειας Cornilleau.

Το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, μαζί με τη μονάδα μάρκετινγκ, βρίσκονται επίσης στην καρδιά του εργοστασίου: το γαλλικό «Think Tank» έχει δημιουργηθεί για να σχεδιάσει, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει προϊόντα για σήμερα και αύριο.


Ενας Παγκόσμιος Ηγέτης

Από τη δημιουργία του πρώτου μας τραπεζιού το 1968, η Cornilleau αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τη γκάμα προϊόντων, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε στην παγκόσμια αγορά και να επιτρέψουμε τη διεθνή ανάπτυξη.
Σήμερα, η Cornilleau είναι ηγέτης στην αγορά πινγκ-πονγκ, εξάγει σε 75 χώρες στις 5 ηπείρους.
Ενισχύοντας την ηγετική μας θέση στην Ευρώπη, η εταιρεία έχει κατακτήσει επιτυχώς νέες αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Νότια Κορέα… Από το λιμάνι του Σιάτλ στο Burj Khalifa και το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης του Λονδίνου, τα προϊόντα Cornilleau εμφανίζονται στα πιο απροσδόκητα και διάσημα μέρη.